Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Τι είναι το «Feta Bar» και γιατί σημειώνει επιτυχία





Ένα μπαρ διαφορετικό από τα άλλα άνοιξε, πριν από δέκα μέρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο πελάτης μπορεί να πιει τον πρωινό του καφέ ή να απολαύσει το βραδινό κρασάκι του και, ταυτόχρονα, να αγοράσει γάλα, τυρί και αλλαντικά.
Tο πρώτο «Feta Bar» που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη και σύντομα δύο παρόμοια καταστήματα θα ανοίξουν σε Αθήνα και Γλυφάδα.

Εμπνευστές της ιδέας είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας παραγωγής και συσκευασίας γαλακτοκομικών και άλλων παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων «Κουρέλλας», που έχει έδρα στα Γρεβενά. Το όνομα του πρώτου καταστήματος «Feta Bar» είναι «Mia Feta».

Ένας ζεστός χώρος, που αποπνέει κάτι από παριζιάνικο αέρα.

Στη μέση του καταστήματος (το οποίο κόστισε 200.000 ευρώ) δεσπόζει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το κρασί τους και να δοκιμάσουν εξαιρετικές γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και στο
https://www.facebook.com/hobbakias